Cara Memenangi Loteri Take 5

Take 5 adalah salah satu permainan loteri New York di mana anda boleh memenangi wang besar dengan mudah hanya dengan beberapa pelaburan. Ia mempunyai peluang terbaik dari semua permainan undian loteri. Yang perlu anda lakukan ialah bertaruh pada lima nombor dari 1 hingga 39. Anda boleh bertaruh pada kombinasi anda sendiri dengan mengisi petak yang sesuai pada kad permainan atau anda boleh membiarkan mesin QuickPick membuat pilihan untuk anda. Anda boleh bermain dengan minimum $ 1 setiap permainan atau sehingga $ 5 pada kad permainan 5-permainan.

Kombinasi kemenangan diambil melalui siaran langsung setiap 11:21 PM di saluran WABC  DOWNLOAD MEGA888 IOS 7. Separuh daripada jumlah jualan untuk hari itu diperuntukkan untuk wang hadiah, jadi jackpot terkumpul sehingga seseorang berjaya. Jackpot Take 5 terbesar setakat ini ialah $ 825,960.00.

Menjadi permainan kebetulan, meningkatkan peluang anda untuk memenangi loteri Take 5 adalah logik murni. Elakkan memilih semua nombor genap atau ganjil kerana mereka cenderung untuk diambil. Campuran nombor ganjil dan genap mempunyai kira-kira 66% kemungkinan berlaku. Campurkan juga nombor tinggi dan rendah, yang rendah adalah nombor 1 hingga 20 dan yang tinggi, 21 hingga 39. Memiliki pada 3 tertinggi dan 2 rendah atau 3 rendah dan 2 tinggi adalah 64% lebih cenderung untuk diambil.

Juga tidak logik untuk bertaruh pada nombor dari satu kumpulan nombor. Tidak mungkin undian mempunyai semua digit tunggal, remaja, 20-an atau 30-an. Perkara yang sama berlaku dengan gandaan seperti 2 4 6 8 10 atau 3 6 9 12 15 dan nombor berturut-turut seperti 35 36 37 38 39 atau 1 2 3 4 5. Kombinasi yang mempunyai digit terakhir yang sama seperti 2 12 22 32 mempunyai kurang dari 1% ditarik.

Memenangi permainan loteri ini juga memerlukan sedikit penyelidikan mengenai sejarahnya. Mengetahui kombinasi kemenangan yang lalu akan memberi anda petunjuk mengenai nombor terbaik untuk bertaruh. Dibuktikan bahawa angka yang muncul pada 10 perlawanan terakhir akan mempunyai 79% untuk muncul pada seri berikutnya. Dan jumlah yang jarang muncul dalam 70 permainan terakhir patut dikejar.

Untuk mempunyai kemungkinan menang yang lebih tinggi, anda mungkin juga perlu melakukan matematik sederhana. Tambahkan kombinasi anda, dan pastikan bahawa jumlahnya adalah antara 70 dan 130. 70% dari masa, jumlah untuk kombinasi yang menang berada dalam julat tersebut.

The New York Take 5 sama seperti loteri. Ini adalah permainan peluang. Dan seperti permainan lain, anda selalu dapat peluang itu jika anda cukup rajin menganalisis bagaimana permainan dimainkan. Ganjil untuk menang dalam permainan ini adalah 1 dari 575,757. Ini mungkin suatu yang luar biasa bagi anda. Tetapi jika anda memikirkannya, itu adalah ganjil terbaik dalam permainan loteri New York yang lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *